Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Καθαρίζετε τις μικρές γαρίδες από κέλυφος, κεφάλια και ουρές. Κρατάτε τη σάρκα σε ένα μπολ και σε ένα δεύτερο τα κεφάλια, τις ουρές και τα κελύφη τους. Καθαρίζετε και τις μέτριες γαρίδες, όμως σε αυτές αφήνετε το κεφάλι και την ουρά. Βάζετε τα κελύφη τους μαζί με τα υπόλοιπα και...