Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Προθερµαίνετε το φούρνο στους 170° C.Βήμα 2 Βουτυρώνετε και αλευρώνετε 2 στρογγυλές φόρµες µε 23 εκ. διάµετρο.Βήμα 3 Σε ένα µπολ, αναµιγνύετε το αλεύρι, το αλάτι και το κακάο. Βήμα 4 Σε ένα άλλο δοχείο, ανακατεύετε το γάλα µε το κόκκινο χρώµα ζαχαροπλαστικής.Βήμα 5 Βάζετε...