Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάλτε σε ένα μπολ τα κολοκυθάκια, το ανθότυρο, το αλεύρι, τον βασιλικό και τα αυγά, αλατίστε και ανακατέψτε τα υλικά.Αλείψτε το εσωτερικό 8 πυρίμαχων μπολ για σουφλέ με ελαιόλαδο, πασπαλίστε με αλεύρι και μοιράστε το μείγμα του σουφλέ. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200° C...