Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Για την κρέμα σοκολάτας : Χτυπάμε σε ένα μπολ με το μίξερ την κρέμα γάλακτος (330ml) μαζί με την άχνη ζάχαρη (2 κουταλιές σούπας) μέχρι να αφρατέψει καλά. Καταλαβαίνουμε ότι είναι έτοιμη αν γυρίσουμε το μπολ ανάποδα και δεν πέφτει. Την αφήνουμε στην άκρη και σε ένα άλλο μπολ...