ΣΚΟΡΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΖΙΝΤΖΕΡ
Βιβλίο Συνταγών
Tips
Εγκυκλοπαίδεια
Αναζητήστε συνταγές
Τυχαία αναπαραγωγή
Το Tip της ημέρας
Η σωστή θερμοκρασία για το τηγάνισμα είναι:
Σε μεσαία θερμοκρασία για τηγανητά που περιέχουν πολύ νερό, όπως πατάτες και άλλα λαχανικά.
Σε υψηλή θερμοκρασία για αλευρωμένα ή βουτυρωμένα τρόφιμα
Σε πολύ υψηλή θερμοκρασία για μικρού μεγέθους ψαρικά, όπως καλαμαράκια, κροκέτες κ.λπ.
Τα μπιφτέκια και τα κρέατα χρειάζονται δυνατή φωτιά στην αρχή και μέτρια στο τέλος.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σκορδομακάρονα με ντομάτα και τζίντζερ
Επιστροφή
Από την ιστοσελίδα
https://www.gastronomos.gr/
Συγγραφέας
Χριστόφορος Πέσκιας
Σκορδομακάρονα με ντομάτα και τζίντζερ, μια συνταγή για την πιο μυρωδάτη μακαρονάδα από την Σαντορίνη και ελαφρώς πικάντικη
Διαβάστε όλη τη συνταγή
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΜΟΥ