Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Γλυκές κρέπες με λαχταριστή σος καραμέλας με μπανάνες και καρύδια Για τη σος καραμέλας Ρίχνετε σε μια κατσαρόλα με βαρύ πάτο όλα τα υλικά, εκτός από την κρέμα και βράστε τα 3 λεπτά.Ρίξτε κι ανακατέψτε τη ζεστή κρέμα. Κόψτε τις μπανάνες σε πολύ λεπτές φέτες κι αλείψτε τα με το...