Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Βάζετε σε ένα δισκάκι τα λουκούμια και την κουβερτούρα και τα κρατάτε στην κατάψυξη για 20 λεπτά. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C (χωρίς αέρα!) και βουτυρώνετε ένα πυρίμαχο ταψί χωρητικότητας 2 λίτρων (8 φλ.) περίπου (μέτριο). Κοσκινίζετε το αλεύρι με το κακάο σε ένα...