Δαμάσκηνα κομπόστα με παγωτό σοκολάτα και σάλτσα φράουλα

Δαμάσκηνα κομπόστα με παγωτό σοκολάτα και σάλτσα φράουλα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε 2 νεροπότηρα νερό, τα δαμάσκηνα, την κανέλα, τον γλυκάνισο, τα γαριφαλάκια και τη ζάχαρη. Αφήνετε να πάρουν βράση. Βάζετε μέσα το φακελάκι τσάι και το αφήνετε 2-3 λεπτά να αφήσει τα αρώματά του. Χαμηλώνετε τη φωτιά, σκεπάζετε με καπάκι και αφήνετε τα...