Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λαχταριστή σαλάτα με πράσινο μήλο, φινόκιο και καβουρδισμένο κουκουνάρι για όλες τις ώρες Σε ένα τηγάνι καβουρδίζουμε το κουκουνάρι για 2 λεπτά περίπου σε δυνατή εστία μέχρι να πάρει χρώμα.Ρίχνουμε τις λεπτές φέτες φινόκιο σε παγωμένο νερό για 5 λεπτά για να σφίξουν, τις...