Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Το γλυκάκι που σας προτείνω σήμερα με έχει ξετρελάνει! Όχι μόνο εμένα αλλά και τον επίσημο δοκιμαστή μου! Ό,τι και να σας πω είναι λίγο. Είναι νοστιμότατο και παρόλο που δεν περιέχει ίχνος ζάχαρης ή σοκολάτας είναι ένας σοκολατένιος πειρασμός! Η πάνω στρώση αποτελείται από ένα...