Πρωτεϊνούχο πόριτζ σοκολάτας με γκότζι μπέρις

Πρωτεϊνούχο πόριτζ σοκολάτας με γκότζι μπέρις

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Λάμπρος Βακιάρος
Βάζετε σε αντικολλητικό κατσαρολάκι όλα τα υλικά και ανακατεύετε πολύ καλά εκτός φωτιάς.Βάζετε το κατσαρολάκι στη φωτιά, σε μέτρια θερμοκρασία και μαγειρεύετε για περίπου 10 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς ή εώς ότου πήξει το πόριτζ και μαγειρευτεί το ασπράδι Προσέχετε να μην...