Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Βάζετε το μέλι, το χυμό των λάιμ, το θυμάρι και το ελαιόλαδο σε ένα μπολ και τα ανακατεύετε. Προσθέτετε τις γαρίδες τις γυρίζετε να πιάσουν μαρινάτα παντού και τις κρατάτε σκεπασμένες για όσο θα φτιάχνετε το ριζότο.Βήμα 2 Ζεσταίνετε το βούτυρο με το ελαιόλαδο σε μια...