Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βράζετε το μπρόκολο για 5 λεπτά και το πολτοποείτε στο multi.Σε ένα μπολ αναμειγνύετε τα τυριά, το μπρόκολο, το βούτυρο, τα αβγά, τα γάλατα, πιπέρι και πολύ λίγο αλάτι.Σε ένα πυρέξ στρώνετε εναλλάξ ένα φύλλο κρούστας και από πάνω γέμιση, δεύτερο φύλλο και γέμιση κ.ό.κ.Αφήνετε το...