Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Τσιγαρίζουμε ελαφρά το κρεμμύδι στο λάδι και ρίχνουμε τον κιμά. Προσθέτουμε το αλάτι, πιπέρι και τέλος τον μαϊντανό.Αφήνουμε τον κιμά να βράσει για 10’ και τον αφήνουμε στην άκρη. Φτιάχνουμε την μπεσαμέλ Βάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά με το βούτυρο ή το λάδι.Προσθέτουμε το...