Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ετοιμάζετε το ριζότο: Βήμα 1 Βάζετε το μισό ελαιόλαδο με το μισό βούτυρο να λιώσει, προσθέτετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το αφήνετε να μαραθεί.Βήμα 2 Προσθέτετε το ρύζι και το ανακατεύετε μέχρι να απορροφήσει το λάδι.Βήμα 3 Προσθέτετε το κρασί και το ζωμό. Βήμα 4 Λίγο πριν...