Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Λιώνουμε ελαφρώς το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι. Αφού λιώσει ελαφρώς το βάζουμε σε ένα μπολ και με την σειρά που γράφονται τα υλικά τα προσθέτουμε όλα στο μπολ (εκτός από το γλυκό περγαμόντο, το σιρόπι και τις λωρίδες). Τα χτυπάμε καλά με το μίξερ μέχρι να ανακατευτούν όλα τα...