Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.Σε ένα μπολ λιώνουμε με πιρούνι το κατίκι και το ανθότυρο.Προσθέτουμε τα σύκα, τον μαϊντανό και μπόλικο πιπέρι και ανακατεύουμε με το πιρούνι.Λαδώνουμε ένα ρηχό ταψάκι (η πίτα αυτή βγαίνει πολύ λεπτή), στρώνουμε το ένα φύλλο της ζύμης και...