Σαλάτα ρόκα με αβοκάντο πορτοκάλι και βινεγκρέτ ελιάς

Σαλάτα ρόκα με αβοκάντο πορτοκάλι και βινεγκρέτ ελιάς

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ελένη Ψυχούλη
Καθαρίζετε τα πορτοκάλια από τη φλούδα και την άσπρη ψίχα, τα κόβετε σε ροδέλες του 1 εκ. και κατόπιν, καθεμιά ροδέλα, στα 4.Καθαρίζετε το αβοκάντο, το κόβετε σε φετούλες και τις ραντίζετε με χυμό λεμονιού να μη μαυρίσουν.Σε μια πιατέλα βάζετε τη ρόκα χοντροκομμένη, το κρεμμύδι,...