Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Καθαρίζετε τα πορτοκάλια από τη φλούδα και την άσπρη ψίχα, τα κόβετε σε ροδέλες του 1 εκ. και κατόπιν, καθεμιά ροδέλα, στα 4.Καθαρίζετε το αβοκάντο, το κόβετε σε φετούλες και τις ραντίζετε με χυμό λεμονιού να μη μαυρίσουν.Σε μια πιατέλα βάζετε τη ρόκα χοντροκομμένη, το κρεμμύδι,...