Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Κάποτε τα γιουβαρλάκια δεν ήταν ένα φαγητό που έτρωγα μ΄ευχαρίστηση και ειδικά σαν παιδί, ούτε να τα δω! Αργότερα εκτίμησα τη νοστιμιά αυτού του φαγητού που με λίγες πινελιές μπορώ να μη το βαριέμαι ποτέ, όπως η συνταγή για γιουβαρλάκια και τη λατρεμένη μου σελινόριζα! Γυρνώντας...