Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Σε αντικολλητικό τηγάνι , βάζουμε το μισό ελαιόλαδο να κάψει,προσθέτουμε το κρεμμύδι,το σκόρδο, ψιλοκομμένα,αλάτι πιπέρι,πάπρικα,τα σοτάρουμε και προσθέτουμε τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες. Στην συνέχεια προσθέτουμε τα τριμμένα κολοκυθάκια,συνεχίζουμε το σοτάρισμα για περίπου 7...