Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Για τα φασόλια: Μουλιαζουμε τους γίγαντες για 10-12 ώρες σε κρύο νερό, τους στραγγίζουμε και τους βράζουμε για περίπου μια ώρα η όσο χρειαστεί για να μαλακώσουν τους Στραγγίζουμε και κρατάμε λίγο από το νερό τους Για την συμβραση: Σε μια κατσαρόλα κάνουμε σοτε με λίγο ελαιόλαδο...