Σουπιές μαγειρεμένες στο μελάνι τους με μάραθο και σκόρδο

Σουπιές μαγειρεμένες στο μελάνι τους με μάραθο και σκόρδο

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Φοράτε ένα ζευγάρι γάντια κουζίνας γιατί το μελάνι φεύγει δύσκολα από τα χέρια. Χαράζετε τις σουπιές κατά μήκος και αφαιρείτε την κύστη με το μελάνι καθώς και τα εντόσθια.Βάζετε τις κύστες σε ένα ποτήρι, τις σπάτε και προσθέτετε λίγο νεράκι. Τις αφήνετε έτσι για 30 λεπτά περίπου...