Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ένα γρήγορο γλύκισμα για να σερβίρετε με τα γλυκά σας Σπάστε τα μπισκότα σε κομμάτια και τα βάζετε σε το μούλτι, τα χτυπάτε μέχρι να γίνουν σκόνη.Προσθέστε στο μούλτι την ζάχαρη άχνη, μαύρη ζάχαρη, κανέλα, μοσχοκάρυδο και τα ανακατεύουμε για περίπου 1 λεπτό.Στη συνέχεια ρίχνετε...