Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Webb Με τη βοήθεια ενός πίλερ καθαρίζουμε τα σπαράγγια μέχρι 2 εκ. από την κορυφή τους. Βάζουμε νερό να βράσει σε μια μέτρια κατσαρόλα και βάζουμε μέσα τα σπαράγγια να βράσουν για 4-5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Αφαιρούμε από την κατσαρόλα και τα αφήνουμε σε ένα μπολ με παγωμένο...