Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C.Βήμα 2 Λαδώνετε πολύ ελαφρά 8 ατομικά σκεύη για σουφλέ (ραμεκέν) και πασπαλίζετε το εσωτερικό τους με ζάχαρη. Βήμα 3 Αναμιγνύετε σε ένα κατσαρολάκι ½ φλ. από τη ζάχαρη με το κακάο, το αλεύρι και το αλάτι. Βήμα 4 Προσθέτετε λίγο-λίγο το...