Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα μπολ βάζουμε το ούζο και το κονιάκ , προσθέτουμε την ζάχαρη και το baking powder και ανακατεύουμε. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι καλά ( όχι να κάψει) και βάζουμε το αλεύρι σε χαμηλή πλέον φωτιά το ανακατεύουμε συνέχεια για να μην καεί. Μόλις πάρει λίγο χρώμα χρυσαφί...