Σαλάτα με ψητά παντζάρια ρόκα αβοκάντο και καρύδια

Σαλάτα με ψητά παντζάρια ρόκα αβοκάντο και καρύδια

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Σιμόνη Καφίρη
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200ο C. Κόβετε τα παντζάρια στη μέση και τα τοποθετείτε σε ταψί. Προσθέτετε το νερό και σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο. Ψήνετε στο φούρνο για 1 ώρα ή μέχρι να ψηθούν καλά. Αφήνετε να κρυώσουν και τα ξεφλουδίζετε. Τα κόβετε μετά σε φέτες 2εκ. και τα...