Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Εύκολη και γρήγορη σαλάτα για το μεσημεριανό σας Bράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα τους σε αλατισμένο νερό, προσέχοντας να μην παραβράσουν. Tις κρυώνουμε και τις κόβουμε στα δύο.Στραγγίζουμε τα μύδια από το νερό τους και τα σοτάρουμε για 5 λεπτά με το ελαιόλαδο σε ένα φαρδύ...