Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Ρίχνετε το λάχανο σε µια κατσαρόλα µε αλατισµένο νερό που κοχλάζει και το βράζετε για 5 περίπου λεπτά από τη µία πλευρά. Το γυρίζετε και το βράζετε για άλλα 5 από την άλλη πλευρά και το βγάζετε. Όταν κρυώσει αρκετά για να το αγγίζετε, αφαιρείτε τα φύλλα και τα βγάζετε...