Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Αφράτο και γλυκό ρολό μυρωδάτο με γέμιση κρέμας λεμονιού για όλες τις ώρες Για τη ζύμη Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το παντεσπάνι με το μίξερ για λίγα λεπτά.Παίρνουμε ένα ταψί παραλληλόγραμμο περίπου 50 Χ25 διαστάσεις, το βουτυρώνουμε και βάζουμε από πάνω τη λαδόκολλα, να...