Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Δοκιμάστε μια ξεχωριστή μουστάρδα για το φαγητό σας Ζεσταίνουμε τον φούρνο στους 220 βαθμούς Κελσίου και βάζετε 3 σχάρες στο φούρνο.Βάζετε τις φέτες μπέικον πάνω στις σχάρες (κάτω από τις σχάρες τοποθετήστε ένα ταψί για να συγκεντρώσετε το λίπος από το μπέικον) Ψήνουμε για 10...