Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Χτυπάτε στο μπλέντερ ή το πολυμίξερ τα μπισκότα και τα μετράτε. Τα επιστρέφετε στη γυάλα του πολυμίξερ και προσθέτετε τη ζάχαρη. Τα χτυπάτε για μερικά δευτερόλεπτα να σμίξουν, ρίχνετε μέσα το λιωμένο βούτυρο και συνεχίζετε το χτύπημα με διακεκομμένες κινήσεις του μοτέρ...