Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ετοιμάζετε τη σάλτσα: Αφαιρείτε από τις πιπεριές το κοτσάνι και τα σπόρια και τις κόβετε σε λωρίδες. Ξεφλουδίζετε την ντομάτα, αφαιρείτε τα σπόρια και την κόβετε σε κυβάκια.Σ’ ένα βαθύ τηγάνι ρίχνετε ένα φλιτζάνι νερό και βάζετε μέσα τις κομμένες πιπεριές και το κρεμμύδι. Τα...