Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Πλένετε καλά το κρέας, το σκουπίζετε με μια πετσέτα και το απλώνετε πάνω στον πάγκο της κουζίνας.Σε ένα μπολ ρίχνετε τη φέτα, τη λιώνετε με πιρούνι και προσθέτετε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον μαϊντανό. Πασπαλίζετε με μπόλικο πιπέρι και ανακατεύετε να ομογενοποιηθεί το μίγμα.Το...