Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Χρόνια πολλά και φωτεινά, αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες! Η εβδομάδα δεν ξεκίνησε καλά εδώ στο Τζάντε… Κάθε μέρα νομίζω ότι ζω σε εμπόλεμη ζώνη! Εκατοντάδες Ζακυνθινοί κυνηγοί έχουν ξεχυθεί σε όλο το νησί για να κυνηγήσουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ (εκτός κυνηγετικής περιόδου) τα δύσμοιρα...