Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Ένα πικάντικο πιάτο βασισμένο σε παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις! Ένα πικάντικο πιάτο βασισμένο σε παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις! Μουλιάζουμε από το προηγούμενο βράδυ γίγαντες και την επόμενη τους βράζουμε. Όταν είναι μισοβρασμένοι, προσθέτουμε τις ντομάτες, το κρεμμύδι, τη...