Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα. Λαδώνουμε ένα στρογγυλό ταψί16 εκ. με 1 κ.σ. ελαιόλαδο και το αφήνουμε στην άκρη μέχρι να το χρειαστούμε. Σπάμε τα αβγά σε ένα μπολκαι τα χτυπάμε με ένα σύρμα χειρός μαζί με αλάτι και πιπέρι. Κόβουμε τη ντομάτα, την πιπεριά σε...