Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σοτάρετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια με το σπανάκι σε λίγο ελαιόλαδο. Μόλις μαραθούν, κατεβάστε από τη φωτιά, αλατίστε και ρίξτε τον άνηθο.Τρίψτε το ανθότυρο και τη φέτα και ρίξτε τα στο σοταρισμένο σπανάκι. Ανακατέψτε και αφήστε το μείγμα να κρυώσει.Βάλτε στην κατσαρόλα το βούτυρο να...