Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Απλώνουμε τις φέτες του ψωμιούστον πάγκο εργασίας. Με έναν πλάστη τις ρολάρουμε μία-μία ώστε να γίνουν πιο λεπτές και λίγο πιο μεγάλες. Καθαρίζουμε το αγγουράκι, αφαιρούμε τα σπόρια του και κόβουμε σε λεπτές φέτες 8 εκ. Καθαρίζουμε το καρότο και κόβουμε σε λεπτές φέτες 8 εκ....