Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Πρώτα φτιάχνετε τα φαλάφελ: Χτυπάτε στο μούλτι τα ρεβίθια ωμά, μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Καλά είναι να επαναλάβετε τη διαδικασία δύο φορές, μοιράζοντας το μίγμα, έτσι ώστε να έχουν χώρο τα υλικά να ανακατευτούν στον κάδο. Αφήνετε το μίγμα στο ψυγείο για 1 ώρα. Πλάθετε...