Αφήστε τις μπριζόλες ή το κρέας γενικά να φτάσουν σε θερμοκρασία δωματίου πριν το καρύκευμα και το ψήσιμο στη σχάρα.
Βάζουμε το ζουμί από το καρπούζι σε ένα μπολ, ρίχνουμε τη ζάχαρη και το αλεύρι και ανακατεύουμε να πετύχουμε ένα χυλό λίγο πηχτό.
Ρίχνουμε τις σταφίδες αλευρωμένες.
Λαδώνουμε καλά το ταψί και ρίχνουμε το μείγμα.
Πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 50-60 λεπτά μέχρι να ξεκολλήσει από τα τοιχώματα.
Αφού τη βγάλουμε την περιχύνουμε με μέλι.
Καλή μας όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.