Για να γίνουν τραγανές οι πατάτες φούρνου, πανάρετέ τις με αλεύρι ή φρυγανιά στα οποία θα έχετε προσθέσει και λίγα μυρωδικά ή μπαχαρικά (θυμάρι, βασιλικό, κύμινο κ.λπ.) και λίγο αλάτι. Μετά, βάλτε τις στο ταψί με ελαιόλαδο ή λίγο βούτυρο και ανακατέψτε τις. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος ανακατέψτε άλλη μία φορά.
Βάζουμε το ζουμί από το καρπούζι σε ένα μπολ, ρίχνουμε τη ζάχαρη και το αλεύρι και ανακατεύουμε να πετύχουμε ένα χυλό λίγο πηχτό.
Ρίχνουμε τις σταφίδες αλευρωμένες.
Λαδώνουμε καλά το ταψί και ρίχνουμε το μείγμα.
Πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 50-60 λεπτά μέχρι να ξεκολλήσει από τα τοιχώματα.
Αφού τη βγάλουμε την περιχύνουμε με μέλι.
Καλή μας όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.