Καρπουζόπιτα

Καρπουζόπιτα

Από την ιστοσελίδα: http://www.toarkoudi.gr

Υλικά

  • καρπούζι - 750 ml. ζουμί
  • ζάχαρη - 500 γρ.
  • αλεύρι - 500 γρ. που φουσκώνει μόνο του
  • λάδι - 2 κουταλιές σούπας
  • σταφίδα μαύρη - λίγες
  • μέλι -
  • σουσάμι - για πασπάλισμα

Οδηγίες παρασκευής

Βάζουμε το ζουμί από το καρπούζι σε ένα μπολ, ρίχνουμε τη ζάχαρη και το αλεύρι και ανακατεύουμε να πετύχουμε ένα χυλό λίγο πηχτό.

Ρίχνουμε τις σταφίδες αλευρωμένες.

Λαδώνουμε καλά το ταψί και ρίχνουμε το μείγμα.

Πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 50-60 λεπτά μέχρι να ξεκολλήσει από τα τοιχώματα.

Αφού τη βγάλουμε την περιχύνουμε με μέλι.

Καλή μας όρεξη!


Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.