Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ετοιμάζουμε το μείγμα για τις κρέπες. Στο μπλέντερ του μίξερ σας ρίχνετε το χλιαρό γάλα, το χλιαρό νερό, τα αβγά, το αλεύρι, ελάχιστο αλάτι, μια κουταλιά φρέσκο βούτυρο και το μπέικιν πάουντερ. Χτυπάτε το μείγμα καλά και το βάζετε στο ψυγείο τουλάχιστον για 2 ώρες. Το αφήνετε...