Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Χτυπάτε στο μίξερ τη ζάχαρη με το λιωμένο βούτυρο και το αραβοσιτέλαιο για 10 λεπτά. Ρίχνετε έναν - έναν τους κρόκους των αβγών και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθούν στο μίγμα. Διαλύετε τη σόδα στο κονιάκ ή το λικέρ μέσα σε ένα μεγάλο φλιτζάνι και τα προσθέτετε στο...