Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Καθαρίζουμε και πλένουμε τις σουπιές και τις κόβουμε σε ροδέλες. Καθαρίζουμε και πλένουμε τα κρεμμύδια και τα ψιλοκόβουμε. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει και ρίχνουμε τα κρεμμύδια να σοταριστούν , στην συνέχεια προσθέτουμε τις σουπιές και τις σοτάρουμε. Σβήνουμε με το...