Αρωματική ρεβιθοσαλάτα με πιπεριά Φλωρίνης και αβοκάντο

Αρωματική ρεβιθοσαλάτα με πιπεριά Φλωρίνης και αβοκάντο

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Γεωργία Κοφινά
Σε κατσαρόλα με άφθονο, αλατισμένο νερό βράζετε τα ρεβύθια, μέχρι να μαλακώσουν καλά. Τα στραγγίζετε.Αναμιγνύετε σε μεγάλο μπολ τα βρασμένα ρεβίθια, το αβοκάντο, τα κρεμμυδάκια, τον κόλιανδρο και τον μαϊντανό.Βάζετε το κουκουνάρι ή τα αμύγδαλα σε στεγνό τηγάνι και τα ψήνετε λίγο...