Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Κόβετε τα ακτινίδια στη μέση και τα αδειάζετε με ένα κουτάλι. Βάζετε την ψίχα τους στο μπλέντερ ή το πολυμίξερ και τα χτυπάτε μέχρι να γίνουν ένας λείος πουρές. Ύστερα, προσθέτετε το χυμό ανανά και το μέλι, τα χτυπάτε για μερικά δευτερόλεπτα να ενσωματωθούν και ύστερα...