Χλιαρή ρυζοσαλάτα με σπανάκι και τσιπούρα με άνηθο

Χλιαρή ρυζοσαλάτα με σπανάκι και τσιπούρα με άνηθο

Από την ιστοσελίδα
https://xrysessyntages.com/
Συγγραφέας
Χρυσές Συνταγές
Βήμα 1 Βάζετε τα φιλέτα της τσιπούρας σε μια μη μεταλλική λεκάνη και τα περιχύνετε με το κρασί. Προσθέτετε τον άνηθο και τα αφήνετε να μαριναριστούν για ½ περίπου ώρα. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200° C. Στραγγίζετε τα φιλέτα του ψαριού και τα αλατοπιπερώνετε. Ρίχνετε τη...