Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για το παραδοσιακό ρυζόγαλο φούρνου, βράζουμε το νερό και ρίχνουμε μέσα το ρύζι.Αφού τραβήξει καλά το νερό του, το ανακατεύουμε με το γάλα και προσθέτουμε το νισεστέ διαλυμένο σε κρύο νερό και τη μαστίχα.Προσθέτουμε και τη ζάχαρη και τα αφήνουμε να βράσουν για 2΄-3΄...