Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ετοιμάζετε τη ζύμη: Βήμα 1 Κοσκινίζετε το αλεύρι με τη ζάχαρη άχνη σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτετε μέσα το βούτυρο (σε κυβάκια) και τρίβετε το μίγμα με τα δάχτυλα, μέχρι να μοιάζει με ψίχουλα. Προσθέτετε τον κρόκο και το νερό και ζυμώνετε στα γρήγορα το μίγμα να μαζευτεί σε...