Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα τους σε άφθονο αλατισμένο νερό.Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το λουκάνικο μαζί με το πράσο και το κρεμμύδι, χωρίς να προσθέσουμε άλλη λιπαρή ουσία.Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες και όσο είναι ακόμα ζεστές τις λιώνουμε με πιρούνι.Τις ενώνουμε με τα αβγά, το...